perjantai 25. lokakuuta 2013

Kuivalla maalla

Päivänvalon lyhentyessä alkaa reissutkin vähetä. Ja nekin vähät mitä on, taittuvat useimmiten noita asvaltoituja väyliä pitkin. Eilinen piipahdus Helsingin kirjamessuilla on ihan oma lukunsa. Repäisin oikein kunnolla: otin ja mennä reissasin kiskoja pitkin! Kartan melko tehokkaasti julkisia kulkuneuvoja, ja eilinen vahvisti taas tuota periaatetta. Juna oli kumpaankin suuntaan mennessä ajoissa perillä,mutta muutoin ei ole kauheasti positiivista kommentoitavaa matkasta. 

Messuilla sen sijaan oli tosi mukavaa! Kotiintuomisiksi kolme kassia - ruokaa! Kirjamessujen yhteydessä oli myös ruoka- ja viinimessut. Viiniä ei kotiin asti tullut, mutta pari lasillista samppanjaa tuli nautittua. Enhän toki muuten, mutta "entisestä elämästä" tuttuja edustajia sattui olemaan töissä viinimessuilla. Ihan sattumaltahan minä vain oikaisin alueen läpi...  Jokunen kirjakin repusta löytyi, mutta ostolakkoni piti: sain kaikki kirjat vapaakappaleina. 

Maalla ja merellä liikkuessa löytyy paljon yhteisiä piirteitä. Ohjeita, neuvoja, sääntöjä, reittejä....Useimmiten ne toki on tehty meidän turvaksemme. Poikkeuksiakin löytyy, siis yhdenmukaisuuksista. Näin talvinopeuksien kynnyksellä (vai ovatko ne taas pimeän ajan nopeuksia) muistui mieleen yksi poikkeus. Toisaalla talvikausi tarkoittaa kaasun höllentämistä, toisaalla taas ei :) 




Leppoisaa viikonloppua - rajoituksilla tai ilman! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti