perjantai 8. marraskuuta 2013

Kuningasideoita

Pimeinä päivinä pitää latailla akkuja täällä kuivalla maalla ja tyytyä vain haaveilemaan saaristosta ja merestä. Hyvä puoli tässä on se, että tulee kirjoitettua teoriassa työt etenevät sivukaupalla. Viime päivät ovat kuluneet enemmänkin haaveilun merkeissä ja uusia juttuja suunnitellessa. Jos kaikki menee kuten Strömsössä, putkahtaa markkinoille lähivuosina tästäkin konttuurista entistä useammin lisää luettavaa. Vähän uudessa formaatissa vain jatkossa. Ideamyssy on vieläkin silmillä, joten jatkan visiointia!  

Yrittäjyyden hyviä puolia on muun muassa juuri se, että jos saat kuningasidean (useimmiten vain omasta mielestäsi), voit myös toteuttaa sen. Ei tarvitse esitellä ideaa muille tai käydä neuvotteluja pomojen kanssa. Homma vaatii vain tehokasta keskustelua itsekseen, ja toki jonkin verran realistisuutta (mistä sitä saisi ostaa??). Toiminnan monipuolisuuden rajat asetat vain ja ainoastaan itse. 

Huonoja puolia löytyy myös jonkin verran, mutta minusta vaakakupissa on lopulta paljon enemmän noita hyviä. Tai ainakin ne painavat sitten enmmän kuin huonot. 

Osa kuvailee tätä myös tavalla oppia asioita hakkaamalla päätä seinään. Aina ei ehkä osu :) Eri juttu on sitten se, että mikä on älykästä yrittämistä. 

Kuivalla maalla ollessa tulee myös ulkoiltua paljon (ilmiö kulkee myös nimellä työpöytäkarkuruus). Yksi suosikkireiteistäni kulkee varsin viehkeän miljöön ohi. En voi lakata hämmästelemästä tuota kasvun ihmettä, mitäköhän ravinteita noille yrteille on syötetty :) 










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti