tiistai 19. marraskuuta 2013

Vanha singeri

Jos tietokoneesta alkaa kuulua sellaista huonosti poljettavan ompelukoneen ääntä muistuttavaa kurinaa, 
niin liittykö se jotenkin samanaikaiseen verenkierron hetkelliseen pysähtymiseen...?   Kaivoin ulkoisen kovalevyn kaapin pohjalta ja käynnistin varmuuskopioinnin, sitähän ei kannata tehdä ennen kuin viime tipassa... 


Innostuin samalla (varmuuskopioinnin lumoissa) selailemaan vanhoja kuvatiedostoja. Tässä jokunen räpsy. Lähinnä menneeltä syksyltä, ja tuli tuolla vastaan yksi kesäkuvakin juhannuksen ajoilta. Jostakin syystä tämä bloggeri ei oikein pidä kuville tekemistäni värisäädöistä, vaan haluaa lykätä omat säätönsä tuohon lisäksi. Hmmm.. lopputulos on välillä aika eksoottinen, mutta luulen toivon olevani hippusen voiton puolella. 

 Lokakuinen kotimatka. 

 Kuvassa on kaksi linnaketta yhdellä katsauksella.  Etualan korret kasvavat Isokarissa, ja kaukana horisontissa siintää Katanpää. 

 Jos joku on pitänyt linnake-elämää ankeana, niin tässä kohtaa voi vapaasti muuttaa mieltään. Ja tähän luontaisetuun ei ole päässyt verottajakaan kiinni. 


Ja lopuksi vielä se juhannuksen aikoihin otettu kuva. Se ei siis ole tuo yllä oleva auringonlasku, vaan tuo lutuinen tepastelija. Selvyyden vuoksi: nallukka ei liiku täällä Lounais-Suomessa, vaan Kainuun korvissa. 



PS: Ai mikä pilvipalvelu...? Singeri kuulostaa taas ihan normaalilta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti