sunnuntai 25. elokuuta 2013

Lusmuilua

Täällä taas!

Sain järjestettyä työttömän kaksiviikkoisen kalenteriini, ja sehän tarkoittaa melkein kuin lomaa! (lomaa se olisi jos palkkakin juoksisi, mutta kaikkea ei kannata mitata valuutan muodossa).Yrittäjänä teen vähän "jakomielitaudin rajoilla" useampaakin laajaa urakkaa kerrallaan, ja kaikista samanaikaisesti irrottautuminen on hieman haastavaa. Mutta onnistuu aina toisinaan!

Nyt harjoittelen työkoneen vieressä istumista, pikkuhiljaa pitänee alkaa oikeasti taas urakoimaan. Tulevan viikon keskiviikkona on vielä isot kinkerit Musiikkitalolla seuraavan kirjani puitteissa (no ookoo, kirjan julkaisu ei nyt valitettavasti ole tällä(kään) kertaa 1 000 hengen juhlien v a r s i n a i n e n pääaihe, siellä on kuulemma muutakin ohjelmaa, hih), sen jälkeen alkaa taas arkinen aherrus. Alkuviikko menee siis vielä lusmuillessa! Tai ehkä rempatessa...Työhuoneremontti on jo valloillaan; olen saanut verhot pois ikkunasta. Tai tarkalleen ottaen kylläkin naapurihuoneen ikkunasta, remppaa tulee hippunen sinnekin. Eli eikös tämä siis olekin jo edennyt mallikkaasti :)

Lomailu sujahti, missäpä muuallakaan kuin merellä. Yhdellekään linnakkeelle en päätynyt (ohitimme kolme), sitä voi pitää jo suoranaisena ihmeenä. Tosin Pohjois-Ahvenanmaalla liikkuessa kyseenalaistin hieman venäläisten aikanaan rakentamien linnoitusten sijaintipaikat. Olisin itse sijoittanut yhden linnakkeen pohjoisemmaksi kuin mitä se todellisuudessa on:) Mutta e h k ä heillä oli parempi kokonaiskuva kuin minulla!




























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti