keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Rakas joulupukki

Hyvä parahin pukki. Tiedän jo minäkin, mitä ikänäöllä tarkoitetaan. Saatika sinun kohdallasi, sillä lienet minua ainakin muutaman vuosisadan vuoden iäkkäämpi (muistaakseni olit jo minun lapsuudessani aikuinen, eräänä jouluna jopa erehdyttävän paljon naapurin Tauno-sedän oloinen).

Kilttinä tyttönä toivoin tuossa joulukuun alkupuolella, että ehtisit porosi kanssa käymään täälläkin päin. Ajatuksenani oli, että jos et aattona kaikilta kiireitäsi ennätä, niin sitten vaikka hieman aiemminkin sopisi - minä kyllä joustan näissä asioissa! Toive toteutui muutamaa päivää ennen joulua - yhdellä pienellä muutoksella: luit ilmeisesti sanan poro sanaksi noro.

Positiivista tässä (kait...??) on se, että paasto ja tehodieetti tuli aloiteltua jo päiviä ennen joulua, saatikka uuttavuotta joka on se varsinainen laihisstarttien el'dorado.

Ja jotta joulun alla ajankäyttöni olisi ollut tehokasta, ajatuksenani oli sekä siivota että kokkailla vasta paria päivää ennen joulua. Josko tästäkin oli näin jälkikäteen hyötyä - ei tullut turhaan tehtyä ruokia jotka olisi jäänyt syömättä. Olisi toki ollut kivampi sairastaa siivotussa asunnossa. Mutta pukki hyvä, tämä EI MISSÄÄN NIMESSÄ ole toive, sillä muutoin kuitenkin lähetät kotisiivoojan ja sitten uuden noroviruksen :(

Joten sovitaanko jo nyt, että ensi vuonna voit tulla ihan vaan vaikka kävellen käymään. Ettei taas tule sekaannuksia noiden aakkosten kanssa. Ja toinenkin toive olisi... kävisitkö ihan kaiken varalta näöntarkastuksessa ??




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti